iklan atas

Wednesday, September 2, 2009

3 Tahun sudah 25/08/2009

Umur saya dah 3 tahun
Mama & Baba bawa saya pi secret recepi (betul ke eja ni)
buka pose + selebret besdei


Alhamdulillah kek ciput pun jadi (Brownies)



Mashroom Chicken (takda dalam ini gambar) & Black Paper Chicken



tengah baca doa tu..


Layan mashroom sup..



Slurrp.. minum sirap..

Buka Puasa Rumah Sepupu 23/08/09

Ni pun sepupu kita gak nama dia Nurul Nabihah (Bihah)
Kami sebaya.. erk.. kalau x silap,

selepas melawat Puteri Anis kami singgah di rumah Bihah
kami ramai2 berbuka di sana..
Nenek ada, paman pun ada..

lain2 gambo x smpt nak snap..

karipap yang ibu buat best

ibu = mak bihah

Melawat Sepupu 23/08/2009


Ni sepupu kita nama dia Puteri Anis Farisha (kalau x silap eja)
dia kemalangan di kawasan parking kat temerloh,
orang masuk parking x perasan dia ada kat tepi,

Kecederaan :
patah tangan kiri, bahagian bahu kulit tersiat, kulit daging bahagian perut koyak..

kesian dia phobia dgn doktor.. biasalah bila time kena cuci luka..

Pesanan penaja : Ingatlah orang yg tersayang